Egészségvédelem

2023.11.01. 13:00

Tizennegyedik alkalommal szerveznek egészségnapot Szabadegyházán

Novemberben ismét megrendezik a településen már hagyományosnak számító egészségvédelmi napot, melynek keretében különféle ingyenes szűrővizsgálatokon vehetnek részt a helyiek.

Héjj Vivien

A vércukorszint mérésére is lehetőség lesz a novemberi egészségvédelmi napon

Fotó: Archív - Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az egészséges életmód és a rendszeres szűrővizsgálatok fontossága kerül középpontba november 11-én, szombaton Szabadegyházán, ahol immáron tizennegyedik alkalommal szerveznek egészségvédelmi napot 9 és 16 óra között.

A nap során a helyszínen vért is adhatnak a helyiek, valamint az érdeklődők részt vehetnek különféle szűrővizsgálatokon. Lesz egyebek mellett vérnyomás-, vércukor-, koleszterin és testzsírszűrés, anyajegyszűrés, tüdőszűrés, valamint hallás- és látásvizsgálat. Egyes vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges a 30/309-9509-es telefonszámon.

Kiegészítő programként táplálkozási tanácsadás és ételkóstoló, számítógépes talpvizsgálat, masszázs, valamint kürtőskalács, sajt- és mézkóstoló is várja az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában