Lelkesen dobálták a nyilakat

2023.11.04. 16:00

Elindult a Kölyök Klub Mátyásdombon!

Ismét hallat magáról a mátyásdombi házaspár, akik újabb közösségformáló kezdeményezésből vették ki a részüket, sőt az ő ötletük nyomán alakult meg a helyi Kölyök Klub, melynek első alkalma már le is zajlott.

Kecskés Zoltán

Jó hangulatban telt az első alkalom.

Fotó: Szervezők

 A  Jakab-házaspár felkeresésünkre reagálva elmesélte, hogy szerettek volna némi örömöt és programkínálatot adni a klubbal a hidegebb évszakban is. Mint elmondták, a téli időszakban nem sok lehetőségük van a helyieknek kimozdulni, így jött az eseménysorozat ötlete, melynek a helyi művelődési ház ad otthont. Az első találkozáskor egy jó hangulat darts-versenyt hirdettek, amely – mint mondták – nem csak népszerű volt, de a verseny izgalma a nézőkre is átragadt.

– Az igazat megvallva, Róbert férjemtől jött az ötlet. Bevallom először nem voltam elragadtatva, mivel az elmúlt, szüreti bálos időszak kemény volt, a szervezés és lebonyolítás igencsak megtépázta az energiáimat. Aztán valahogy eszembe jutott, miért ne csinálnánk valamit, ami összehozza a korosztályokat, a fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt. Nekem is van egy kamasz lányom és nem szeretném, ha egész nap csak az okostelefonját bújja télen. „Tudod, mit Robi, csináljuk meg!" – határoztam el magam és nekiálltunk a szervezésnek.  Az első találkozón tökfaragással fűszerezett darts verseny tartottunk és ami meglepő volt, hogy a megmérettetésen valamennyi korosztály képviseltette magát. Zsiga Riki alig 8 évesen állt a dobóvonalhoz, de például a hölgyek sem ijedtek meg a feladattól. Dudar Rebeka például a darts királynője címet is elhozta, míg a férfiaknál  Gémes Balázs lett a legjobb. Terveink szerint kéthetente lesznek a Kölyök Klub foglalkozások, mindig egy-egy tematika köré épülve. A darts verseny a következő alkalommal sem maradhat majd el, amely reméljük, hasonló népszerűségnek és izgalmaknak örvend majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában