Önkifejezés

2023.11.03. 18:00

A selyemfestés varázslatos világa a Tolnaiban

Maga az alkotó, Pásztor Judit és a könyvtár munkatársai pénteken rendezték be azt a különleges időszaki kiállítást, amelyet szinte egész novemberben megtekinthetnek a bibliotékába látogatók.

Kecskés Zoltán

Berendezték - Minden készen áll a hétfői megnyitóra a Tolnaiban.

Fotó: Kecskés Zoltán

Palotaváros kedvenc könyvtárában /Tolnai u. 30./ új tárlat nyílik november 6-án, mely egészen november 30-ig látható. Pásztor Judit, Cserhát díjas selyem és üvegmandala, valamint képfestő alkotásait lehet megtekinteni.

A székesfehérvári születésű művész nyugdíjas éveiben kezdett alkotni. Mint megtudtuk, több oktató segítségével sajátította el a selyemfestés fortélyát, azóta gyakorlással és kísérletezéssel fejlesztette tudását. 2017 óta zendala/zenfirka képeket, alkotásokat is készít és mint elárulta, saját elképzeléseit és terveit viszi vászonra. Műveivel már több helyszínen szerepelt: Dolce Vita Cukrászda, Árpád Fürdő Galéria. Zsűrizett termékei között szerepel: selyem mandala és zendala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában