Megélni a találkozás örömét

2023.10.06. 11:00

Tánccal és énekkel vigadtak a szépkorúak Kislángon

A Kislángi Nyugdíjas Egyesület idén is megtartotta éves baráti találkozóját a Kislángi Vadócz Pál Művelődési Házban.

Kecskés Zoltán

Énekszó is felcsendült a találkozón.

Fotó: Berta Edina

A házigazdák vendégül látták többek között a soponyai, kálozi és nagylóki nyugdíjas egyesületek tagjait, valamint meghívottként megtisztelte az eseményt Szecsődi Józsefné az Életet az Éveknek Fejér Megyei Egyesület vezetője, a Kislángi Ifjúságért Egyesület tagjai, továbbá a Kislángi Tamási Áron Általános Iskola igazgatónője és Kisláng község jegyzője is.

A humor sem maradhatott ki a repertoárból.
Fotó: Berta Edina

A hírt a település önkormányzata osztotta meg közösségi oldalán. A beszámolóból kiderül, hogy a találkozó a Kislángi Nyugdíjas Egyesület vezetője, Kiss Ferencné Marika és Berta Edina jegyző köszöntőjével vette kezdetét, majd emléklappal és virággal kedveskedtek a résztvevőknek. Az esemény nem telhetett el színvonalas műsorok, humoros előadások és tánc nélkül. Míg a legszerencsésebbek a tombolán is értékes ajándékokkal gazdagodhattak. A finom ételekről a a kislángi konyhai dolgozók gondoskodtak.  A talpalávalót Molnár Tamás húzta. A találkozó üzenetértékkel bírt: megélni a találkozás örömét! A házigazdák pedig arra buzdították a tisztelt megjelenteket, hogy szóljanak kortársaiknak: a kislángi nyugdíjasok közössége várja új tagjaikat. Minden második hét kedden 16.00 órakor tartják összejöveteleiket a helyi közösségi házban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában