Közönségdíjas alkotások

2023.10.31. 16:00

Megvan a legkedveltebb nagykarácsonyi tökfej és dekoráció

Mint azt korábban már megírtuk, október második felére szellemtanyává alakult át a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert. A különböző mókás programokat magába foglaló több hetes esemény egyik szelete volt a tökfaragó, valamint a rémházikó verseny. Íme a győztesek!

Kecskés Zoltán

Horváth-Pinke család háza nyerte a rémházikó versenyt.

Forrás: Olvasó

Kezdjük az utóbbival: a településen meghirdetett házdíszítő megmérettetést Horváth-Pinke család háza nyerte. Kísértetházuk ötletes és egyben rémisztőre sikerült. Az Együtt Nagykarácsonyért Egyesület elmondása szerint, hét ház versengett a megtisztelő címért. Minden résztvevő emléklappal és csokit kapott jutalmul, míg a győztes Horváth-Pinke család ajándékcsomaggal gazdagodott. 

311 szavazattal ez a tökfej lett a nyerő .
Forrás: Tündérkert

A tökfaragó versenyen is lájkokért ment a harc. A legtöbbet végül a 7 éves Noel alkotása kapta és vele együtt halloweeni tök párnát, csokit és apróságokat. Mint megtudtuk,  második helyezett igazából nem lett volna, de mivel Janika is sok kedvelést kapott, így ő is jutalmul egy nagy édességcsomagot vehetett át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában