Aki lemarad, bánhatja

2023.10.27. 08:00

Boszorkák szállják meg a nagykarácsonyi tündérkertet

Akik ott voltak tavaly tudják, akik pedig nem, ők sejthetik, hogy mi vár rájuk október 28-án szombaton délutántól. A szervező Együtt Nagykarácsonyért Egyesület egyik tagja megkeresésünkkor például éppen a fekete boszi jelmezét varrta.

Kecskés Zoltán

Különleges utazás vár az érdeklődőkre a nagykarácsonyi „Élmények Erdejében". (Tavalyi kép)

Forrás: Tündérkert

Szombaton délutántól egy különleges utazásra, az „Élmények Erdejébe" várják a bátor családokat és ifjakat – mondta Boni Linda, majd titokzatosan hozzátette: – Anélkül, hogy lelőnénk a poént, annyit elárulhatunk: hamarosan kiderül, hogy ki, milyen merész egy elemlámpással a sötét erdőben kígyók, békák és boszik közt – magyarázza mosolyogva.  

Megtudtuk azt is, hogy a bátorság tesztelése mellett, a kilátogatóknak lehetőségük lesz még idén utójára alkotásaikat megfaragni a tökszépversenyre. Megéri játszani, hiszen tök jó dolgok találnak majd gazdára. Mindezeken felül boszorkánytánc, rémszépségverseny és bájitalok várják délután 15 órától az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában