Legnagyobb mulatság

2023.10.18. 18:30

A hála és a köszönet hangján szólt a sáregresi polgármester

Hamisítatlan szüreti hangulat Sáregresen is. Albertné Tiringer Mária faluvezető nem győzte megköszönni mindenkinek a részvételt, valamint a szüreti mulatság szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos példaértékű segítséget!

Kecskés Zoltán

Sáregresen is csattogott az ostor.

Fotó: Sebestyén Bálint

Néhány szóban figyelmünkbe ajánlotta a nagyszerű képeket, amelyek – véleménye szerint – jól bemutatják a hagyományőrző program hangulatát és önfeledt vidámságát.

– Köszönet a felvonuláson résztvevő táncosoknak, lovasoknak, hintósoknak és kocsisoknak, lakosainknak a megállóhelyeken kínált finom és bőséges vendéglátásokért, a cecei Szabó Zenekarnak a fergeteges hangulatért, az önkormányzati dolgozóknak, Cece Nagyközség Önkormányzata és Mezőszilas Község Önkormányzata segítő közreműködését, a polgárőrségnek, a LÉGIÓ 2000 Biztonsági Kft. munkatársainak és a Kassai Családnak a büfés szolgáltatásért. Külön köszönet a gyönyörű szüretis dekorációkért. Este a sportpályán megtelt a rendezvény sátor is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mi kis településünknek sikerült megszervezni a környék legnagyobb létszámú szüreti mulatságát ismereteink szerint. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában