Ubi, a mérnökségi kedvenc

2023.09.13. 19:00

Újabb fejezet a mentett kiskutya életéből

Azoknak, akik követték Ubi, a zsemleszínű tacskó keverék kalandjait, örömmel jelentjük, hogy a kiskutya továbbra is boldogan él a Magyar Közút Nonprofit Zrt. veszprémi mérnökségénél.

Hajdú Marianna

Fotó: Facebook

Nem is olyan régen olvashattak a Feol.hu oldalán arról, hogy a veszprémi kollégák milyen hősies módon mentették meg Ubit egy vízleeresztési munkájuk során. Azóta a kiskutya nem csak a mérnökség szívébe, de az életébe is beilleszkedett, sőt királyi élete lett

A közösségi oldalon megosztott felvételek tanúsága szerint Ubi az első hetekben sem volt egyedül: hétvégén a kollégák magukkal vitték, hogy más kutyákkal is találkozhasson és szocializálódhasson.

A jó hír az, hogy Ubi – akárcsak a többi mérnökségi kutyus – továbbra is boldog és kiegyensúlyozott életet él. Megmentői ugyanazzal a lelkesedéssel gondoskodnak róla, mint az első napon. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ígérete szerint további hírekkel is jelentkeznek majd a legifjabb közutas házőrző mindennapjairól.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában