Kerek évforduló

2023.09.23. 17:00

Születésnapján köszöntötték a 90 éves Ibolya nénit

A napokban ünnepelte 90. születésnapját az iváncsai Somogyi Istvánné Ibolya néni, akit személyesen köszöntött a falu önkormányzata.

Héjj Vivien

Családja mellett lakhelye önkormányzata is felköszöntötte Ibolya nénit

Forrás: Iváncsa Község Önkormányzata

Otthonában látogatta meg a kerek születésnapot ünneplő Somogyi Istvánnét Molnár Tibor, Iváncsa polgármestere, Puha Ferenc alpolgármester és Sáfár Gabriella jegyző.

Ibolya néni Iváncsán született, s egész életében ott élt, tisztességgel, becsülettel dolgozott. Férjét több mint harminc éve elvesztette, de soha nincs egyedül, két gyermeke, veje és menye, valamint négy unokája és két dédunokája ma is rengeteg szeretettel és törődéssel veszik körül. Egész családja mindent megtesz azért, hogy nyugodt és szép életet biztosítsanak számára.

– Nagyon jó volt vele beszélgetni, visszaidézni a régi időket, nagyon sok szeretettel kívánok Ibolya néninek jó egészséget, szerettei körében eltöltött hosszú, boldog életet – fogalmazott közösségi oldalán Iváncsa polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában