Sikeres szereplés

2023.09.12. 12:26

Remek eredmények a Füstös Nyúl Kupán

Dunaharasztiban került sor a Füstös Nyúl Kupa Nemzetközi Steaksütő Verseny és Grill & BBQ Fesztivál 2023-as Endgame (Végjáték) versenynapjára szeptember 9-én. Vármegyénk képviselői ezúttal is sikeresen szerepeltek.

Tóth Sándor

Turanitz Gergelynek (b) és Loncsár Andrásnak (j) KGB BBQ-s csapattársuk, Lencsés Zoltán is besegít az oklevelekkel való fotózáshoz

Forrás: Facebook / KGB BBQ

A texasi Steak Cookoff Association (SCA) európai tagszervezetének bírái által felügyelt, nemzetközi sztenderdek szerint zajló gasztronómiai verseny kiemelkedő helyet foglal el a magyar bajnokságban. Ezért is érdemelnek külön figyelmet a Füstös Nyúl Kupa tavaszi, nyári és őszi versenynapjain elért eredmények. A szeptember 9-ei 2023-as Endgame-en egyéni versenyzőként külön-külön indult a hazai és nemzetközi sikereket elért KGB/Katka Gergő BBQ-team két tagja, Turanitz Gergely és Loncsár András. Mindketten dobogós helyezésekkel bizonyították, hogy komoly szereplőknek számítanak a steaksütés országos élvonalában. Steak A-kategóriában Turanitz lett az ezüstérmes, míg B-kategóriában Loncsár. Ugyanakkor egy-egy 9. és 10. helyet is jegyeznek. Gergő ezenkívül Catfish (Harcsa) kategóriában is a dobogós harmadik helyen végzett.

A Füstös Nyúl Kupa tavaszi-nyári-őszi versenyein való szereplés eredményeinek összegzéseként a magyar bajnokságban Loncsár András a harmadik, míg Turanitz Gergely a hatodik helyet foglalja el. Mindezt még európai viszonylatban fokozza, hogy a hazai és külföldi eredményei alapján Andris steaksütésben felkerült az SCA európai tagszervezetének TOP 10-es ranglistájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában