Házhoz jön a kutyaiskola

2023.09.27. 14:00

Négyalkalmas tréning a négylábúaknak Abán

Az abai közösségi ház szervezésében októberben négy alkalommal tartanak a településen ingyenes kutyaiskolai foglalkozást, melyre várják az ebtulajdonosok jelentkezését.

Héjj Vivien

Négyalkalmas foglalkozás várja az abai ebeket és gazdáikat

Forrás: pixabay.com

Október az abai kutyabarátoknak is kedvez, ugyanis a hónap négy szombatján – 7-én, 14-én, 21-én és 28-án – kutyaiskolai foglalkozást tart a településen Gerényi Nóra oktató.

A gyakorlati oktatáson túl a résztvevők tanulhatnak egyebek mellett a gazda és a kutya közötti helyes kommunikációról, a nevelési szabályokról, valamint megismerhetik a kutyás sportokat és az egyes kutyafajták jellemzőit is.

A foglalkozások minden esetben 15 órakor kezdődnek. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje: szeptember 29., péntek. Jelentkezni a 22/430-005-ös telefonszámon, a [email protected] címen vagy személyesen a közösségi házban lehet. Regisztrációkor szükséges megadni a gazda nevét, telefonszámát, e-mail-címét és a trenírozni kívánt kutya fajtását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában