A lélek és a test harmóniája

2023.09.11. 15:30

Lazítsd el magad a fehérvári könyvtárban!

Új programmal jelentkezik a VMK Tolnai utcai tagkönyvtára. Szeptember 18-án, hétfőn 15 órától Borostyán Judit tart szenior jógát az érdeklődőknek! A VMK Zsolt utcai könyvtárt munkatársa Palotaváros kedvenc bibliotékájába látogat.

Kecskés Zoltán

Borostyán Judit a Zsolt utcai Tagkönyvtárban. Szeptember 18-án a Tolnai utcába látogat.

Fotó: Nagy Norbert / Archív

– A könyvtárunkban most első alkalommal szervezünk átmozgató, jógás foglalkozást: „Könnyed, életkornak megfelelő gyakorlatok a minőségibb élethez" felhívással – mondta a FEOL kérdésére Kalincsákné Molnár Zsuzsanna tagkönyvtárvezető, akivel még a Stockinger József Ex libris-kiállításakor beszélgettünk, amit egyébként egészen a hó végéig láthatnak az olvasók.

– Kolléganőm, Borostyán Judit nagyon tehetséges, 2008-ban kezdte a jóga oktatást. A program már több helyszínen, köztük a Zsolt utcai Tagkönyvtárban is nagy népszerűségnek örvend. Reményeink szerint sikeres lesz ez a rendezvény és többen érdeklődnek majd az óra iránt. A részvétel ingyenes! – zárta gondolatait Kalincsákné Molnár Zsuzsanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában