Tűzről pattant finomságok

2023.09.03. 12:30

Így búcsúztatták a nyarat a kislángiak (videó, galéria)

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor jó időben, s jó társaságban finom illatok által körbelengve eszegethetjük a frissen készült sülteket és a parázson sült fóliás finomságokat. És ha ehhez még ízléses műsor is társul, az maga a mennyország.

Kecskés Zoltán

Már kora délutántól készültek a finomságok nagyüzemben. Több száz adag grill finomságokat osztottak szét az éhesszájúak között.

Ezt a feelinget élhették át a kislángiak szombaton délutántól a művelődési ház udvarán. Már megérkezésünkkor is összefutott a nyál a szánkban, ahogy készült a sok finomság, amelyet a falu apraja-nagyja ajándékként fogyaszthatott az önkormányzat jóvoltából.

Több száz adag grill finomságokat osztottak szét az éhesszájúak között.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

Rumpler Tibor polgármester fogadásunkkor rögtön ínycsiklandozó csirkés étkekkel és kolbásszal kínált, az itókáról nem is beszélve, ám mi maradtunk a jól bevált alkoholmentes nedűknél. A sofőrnek ez jár – gondoltuk magunkban – a falubelieknek viszont kötelező volt nem vissza fogniuk magukat. A nyárbúcsúztatónak is beillő grillparti, amely kvázi egy falunappal is felért. A kilátogatókkal szóba elegyedve, azaz egyöntetű vélemény fogalmazódott meg: „A kikapcsolódás garantált, mindenki megtalálhatja a kedvére valót!" 

És valóban! Akik kijöttek nem bánták, ugyanis színvonalas műsorokkal – Bíró Kriszti gyermekkoncert, Kislángi Nyugdíjas Egyesület énekkara, a kislángi Sweet Dreams Tánc-Sport Egyesület, Csibész Tóth Miki, Gyémánt Valentin és Sláger Tibó – gondoskodtak a fergeteges hangulatról. Szórakoztató kísérőprogramokból sem volt hiány. A gyerekek egyik kedvence az ugrálóvár és a dudo mobil játszóház volt. 

Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

És ha mindez nem lett volna elég, este 8 órától hajnalig tartó utcabállal koronázták meg a napot, közben 22 órától DR BRS is fellépett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában