Még lehet csatlakozni!

2023.09.11. 17:30

Botokat fel! Nordic walkingra hív a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség

Már megkezdődtek a szeptemberi nordic walking foglalkozások Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében. Ám még lehet csatlakozni hozzájuk, hívta fel a figyelmet az elnök.

S. Töttő Rita

Székesfehérvári nordic walking - több helyszínen várják az érdeklődőket a Szövetség égisze alatt

Fotó: Szövetség

Érdemes ismét lendületet venni és csatlakozni a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség foglalkozásaihoz. A szervezet elnöke, Parall Bálint a feol.hu-nak elmondta: ezúttal is több helyszínen szervezik a nordic walking foglalkozásokat, hogy minél többeknek legyen lehetőségük csatlakozni a programokhoz.

Minden hétfőn 14.30-kor a Tóvárosi Általános Iskola főbejárata elől indul Flaschner Zita  nordic walking oktató csoportja. Szintén hétfői napokon, 16 órakor indulnak Flaschner Zita sóstói tanösvényre induló foglalkozásai, mégpedig az alsóvárosi közösségi tértől, azaz a Sóstó Vadvédelmi Központ előtti helyszínről. Az oktató a 06-70-575-7295-ös telefonszámon elérhető.

Hétfőnként, 17 órai kezdettel várja az Öreghegyi Közösségi Ház előtt az érdeklődőket Horváth István nordic walking oktató is. Csatlakozni hozzá is lehet még, elérhetősége az alábbi: 06-30-611-6241.

Szerdánként 15 órakor az István Király Általános Iskola főbejárata elől indul és a Palotavárosi tavakat kerüli meg Gáncs József és Velancsics Katalin nordic walking oktatók csoportja. Gáncs József a 06-20-911-2290, Velancsics Katalin pedig a 06-30-266-5407-es telefonszámon várja az érdeklődők jelentkezését.

Csütörtökön sem marad el a nordic walking: 14 órakor a Zichy-liget zenepavilonja elől indul a túra Kőrösi Anna nordic walking oktató vezetésével, aki a 06-30-336-4737-es telefonszámon érhető el. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke kiemelte: a rendszeres foglalkozásokat október 30-ig tartják meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában