Mindenki megtalálhatta a kedvére valót

2023.08.03. 09:00

Véget ért a kislángi Erzsébet-tábor első hete!

Az elmúlt napokban Kisláng gyermekzsivajtól volt hangos. Boldog, mosolygós helyi lurkókkal zajló egyhetes Erzsébet-tábornak, pedig nem is lehetett volna méltóbb lezárása: a fehérvári Bory-várat és játék gyanánt a Koronás parkot látogatták meg.

Kecskés Zoltán

A Bory-várat is bevették a felfedezők.

Fotó: Önkormányzat

Az önkormányzat beszámolójából kiderül, hogy igencsak élményekkel teli napok tudhatnak a hátuk mögött, ahol a változatos programokban mindenki megtalálhatta a számára kedves elfoglaltságot a július 24-28 között zajlott táborban.

– A tábor nyitó napján a gyerekek megismerkedtek egymással, na és a házirenddel, hiszen  „Rend a lelke mindennek!” Délután pedig a másnapi programhoz készítettek zászlót, amit a keddi számháborúban védtek a csapatok. Másnap a kimerítő harcok után levezetésként a kreativitásé volt a főszerep, mely során karkötőt készítettek a táborozók, a napot pedig zenés buli, karaoke zárta. 

Az ugrálóvár is a kedvencek között volt.
Fotó: Önkormányzat

Szerda a testmozgásról szólt, ahol a koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokat felszabadult ugrálással vezettek le a gyerekek, egy ugrálóvárban. Másnap az alkotás szelleme járta be a tábort, beton kaspó készítés, üveg díszítés, süti készítés során.  Pénteken kirándulócipőt húztak a kicsik és nagyok és felkeresték a fehérvári Bory-várat és játék gyanánt a Koronás parkot. A sok szabadtéren töltött idő, játék, alkotás igazán emlékezetessé tette az együtt töltött hetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában