„Mindenki előtt nyitva az ajtó"

2023.08.16. 15:00

Újabb szakkörök indulnak a kálozi faluházban!

Az ősz folyamán két újabb szakkörindítására van lehetőségünk – osztotta meg a jó hírt a FEOL-lal Karácsony András, az intézmény közművelődési szakembere. Sőt még erre is rá tudott tenni egy lapáttal.

Kecskés Zoltán

Nagy népszerűségnek örvend Kálozon a baba-mama horgolás. A szeptemberben induló foglalkozásra már most túljelentkezés van!

Fotó: MI/Bors

Alig néhány nappal ezelőtt indult meg a jelentkezés a papírfonás és baba-mama horgolás foglalkozásokra és már az utóbbira például túljelentkezés is van, de ettől még várják az érdeklődőket. Igyekeznek megoldani, hogy aki szeretne, beférjen az alkalmakra. „Ez mindenképpen örömhír!" – vágta rá Karácsony András beszélgetésünkkor. Sőt, ha őszinték akarunk lenni – mondja – a papírfonás foglalkozásra is már néhányan jelezték szándékukat, bár ott még van egy-két kiadó hely. Akár a szomszédos településről is várjuk az ügyes kezeket, hiszen a kálozi faluház, mindenki előtt nyitva áll! – zárta gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában