Szeretettel töltött finomságok

2023.08.22. 13:00

Tekerve vagy hajtva? Új rekordra készülnek a Palacsinta Pénteken!

Ahogy a mondás is tartja: „Bevált recepten ne változtass!" – ebben a szellemben készülnek a Palacsinta Péntek szervezői, méghozzá rendhagyó időpontban, augusztus 25-én 10 órától várják a gyerekeket és szüleiket.

Kecskés Zoltán

Közösségépítő program Vízivárosban: palacsintázásra invitálja a családokat Horváth Miklósné és Pisch Norbert.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

– A Palacsinta Péntekkel a vízivárosi adventhez és a kölyökjuniálishoz hasonlóan egy új közösségteremtő rendezvényt sikerült létrehozni, ami láthatóan népszerű a lakók körében – hangsúlyozta a LISZI vezetője, Pisch Norbert a kedd délelőtti sajtótájékoztatón. Gondolataihoz a Víziváros önkormányzati képviselője, Horváth Miklósné is csatlakozott.

– A kezdeményezés 2019 óta – Covid kivételével – nyújt közösségi élményt és finom desszerteket az iskolakezdés előtt álló családoknak, ahol a cél egyúttal idén az új rekord felállítása is. Az elmúlt évek sikerét jól jelzi, hogy nem csak a legkisebbek, de minden korosztály örömmel állt sorba az ínycsiklandozó finomságokért a LISZI Iroda előtt felállított sátraknál – mondta a városrész képviselője, aki nemcsak ott lesz a rendezvényen, de világbajnok palacsintáját (unokája szerint) bárki megkóstolhatja különböző ízekben!

Kóstolót is kaptak a sajtó képviselői
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

– Tavaly több mint 900 darab palacsinta fogyott, idén új rekordot jelentő 1000 fölötti mennyiséget tervezünk szétosztani és reméljük, ennek az elfogyasztásában a szülők és a gyerekek is partnerek lesznek. 10 órától egészen kora délutánig várjuk az érdeklődőket és desszert szerelmeseit egy jó beszélgetésre, feltöltődésre! – zárta gondolatait Horváth Miklósné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában