Főzőverseny, kutyabemutató és sztárfellépők Perkátán

2023.08.10. 16:00

Parádés programokkal vágnak vissza az elmúlt hetekért!

– Úgy tűnik, hogy az időjárás is végre nekünk kedvez, így egy izgalmas napot tölthetünk együtt Perkátán a kastély kertnél – mondta a FEOL-nak kicsit megkönnyebbülve Gódány Diána a perkátai Family Fest szervezője, amelyre augusztus 19-i hétvégén kerül sor.

Kecskés Zoltán

Family Fest Nagykarácsonyban. Hamarosan Perkátán is bemutatkoznak.

Forrás: Family Fest

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy a legutóbbi, szintén belépő nélküli rendezvényüket kénytelenek voltak elhalasztani a kedvezőtlen időjárás előrejelzés miatt, ám a hétvégére a meteorológusok szép nyári időt jósolnak. És ami ennél is fontosabb, a szombati napra is. Az esemény igencsak színesnek ígérkezik.

– A napot egy főzőversennyel indítjuk, majd a kicsik rajzversenyét követően 11 órakor mini discot tartunk Mickey és Minnie egér főszereplésével. 12 órakor Váradi Olasz lép színpadra, az ő műsorát követően 13:30-tól a perkátai Gerlice és Kankalin Néptánccsoport műsorát láthatják. Perkátán először, és bízunk benne, hogy nem utoljára, a kicsik és nagyok örömére délután fél 3-kor a Pálhalmai Bv. Intézet kollégái tartanak kutyásbemutatót, sőt a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai rabmobil és kényszerítő eszközöket is elhozzák az érdeklődőknek. Aztán sokak nagy kedvence  Jolly (15 óra) érkezik a színpadra, majd A nagy bulit követően Dóczi Zsuzsi és csapata fog róla gondoskodni, hogy mozgásban maradjunk. Azt gondolom, hogy délután 17 órára mindenki kicsit fáradtan, de bízunk benne, hogy nagyon jó kedvvel lesz jelen a rendezvényünkön. Ennek a jó kedvnek a fokozására mi lenne nagyszerűbb program, mint nagyon sokak kedvence, a Tombola! Változatos, szép és minőségi nyereményekkel készülünk, a fődíj ezúttal sem kevesebb, mint egy két fő részére szóló wellness pihenés. 18 órakor az egyik helyi zenekar műsorát láthatjuk, érkezik hozzánk egy csodás előadással ifj. Reiprich Gábor és Orbán Zsolt gitár duója. 19 órától ismét bulizni invitálunk mindenkit. Pörgős műsorával mindent megtesz a szórakoztatásért A-nita, 20 órakor pedig Gino hív mindenkit a színpad elé egy jó kis bulizásra – adott ízelítőt a programokból Gódány Diána, aki bízik benne, hogy az emberek a sok esős nap után most még nagyobb kedvvel fognak kimozdulni a napsütésben – zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában