Csattant a vízibomba

2023.08.17. 17:30

Mosolygós arcok a sáregresi táborban

Háromnapos gyermektáborban vehettek részt idén a településen a helyi önkormányzat által szervezett programokon a kedves érdeklődők – tudtuk meg Albertné Tiringer Mária polgármestertől.

Kecskés Zoltán

A lufipárbaj volt az egyik kedvenc.

Forrás: Önkormányzat

A faluvezető dióhéjban a FEOL megkeresésére elmondta, hogy érdekes és hasznos időtöltést igyekeztek biztosítani kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így kreatív foglalkozások, táncház, ügyességi verseny, interaktív zenés előadás, póni lovaglás és kutyás bemutató is szerepelt a programok között.

Forrás:  Önkormányzat

– Az egyik kedvenc volt idén is az elmaradhatatlan vizes lufi csata, vagy éppen a számháború. Nem lehetünk elég hálásak a bőkezű felajánlóknak, akiknek köszönhetően finom uzsonnával zárulhatott egy-egy nap.  Ezúton is köszönöm mindenkinek, akik bármilyen módon hozzájárultak a rendezvény sikeréhez! Külön köszönet az alkalmak előkészítése és lebonyolítása kapcsán Kakstéder Zsuzsának, illetve Szabóné Horgosi Ilonkának és családjaiknak! – zárta gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában