Hamar, gyorsan nehogy lemaradj!

2023.08.10. 11:00

Már több mint 200-an neveztek a Runbogárdra

A hatodik RunBogárd futóversenyt és családi futónapot augusztus 27-én, vasárnap rendezik Sárbogárdon. Bár már biztosan mindenki tudja, és kívülről fújja, de azért egy kis ismétlés, némi vizuális rásegítéssel sosem árt. A nevezési határidő augusztus 13-án, vasárnap lejár!

Kecskés Zoltán

Már csak néhány hét és eldördül a startpisztoly!

Forrás: Egyesület

Utóbbira azért is szükség van, hogy az egyedi, úgynevezett befutó érmek is elkészüljenek a különleges alkalomra – tudtuk meg a szervező a Runbogárd Futócsapattól. A nevezők 3-7-14-21 km-en mérettethetik meg magukat, illetve lesz 7 km-es gyalogtúra táv is. A gyermekeknek, illetve a futással csak most ismerkedőknek az 1 km-es úgynevezett mosolyfutamot ajánlják. A speaker, akár csak az eddigi években Kaufer Tamás lesz.

– Jelen pillanatban 66 fő nevezett az 1 km-es gyerektávra. A nagyobb távokra eddig 158 fő nevezőnk van. A részvételt már csak augusztus 13-ig tudjuk fogadni, helyszíni nevezés nem lesz. Fontos megjegyezni azonban, hogy csak a befizettet nevezések lesznek aktívak, a fizetés nélküli regisztrációt törölni fogjuk – mondták a szervezők a FEOL-nak. Hozzátették azt is, hogy a rendezvény alatt kürtőskalácsos, és hot-dogos gondoskodik az étvágyak csillapításáról. Emellett pedig a teljesség igénye nélkül lesz arcfestés és a gyerekek nagy kedvence, habparti és ugrálóvár is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában