Megvan az új időpont

2023.08.17. 11:00

Két napos újvárosi rendezvénnyel vág vissza a Family Fest az időjárásnak!

Ahogy arról a feol.hu is beszámolt, az augusztus 5-i ingyenes, újvárosi rendezvény halasztásra került az előre jelzett vihar miatt, ám most itt van várva várt új időpont.

Kecskés Zoltán

Hinta is lesz augusztus végén rendezendő újvárosi rendezvényen.

Forrás: Family Fest

A szervezők már akkor megígérték, amint lehetséges pótolják a Dunaújvárosi Family Festtet. Augusztus 5-én elmondták, mivel az időjárás egy lutri ők nem kockáztatnak, ezért biztonsági okokból nem vállalták annak rizikóját, hogy egy nagyobb vihar következtében személyi vagy vagyoni eredetű kár történjen! Kiemelték akkor, hogy felelősséggel tartoznak a rendezvényre ellátogató emberekért, a csapatuk tagjaiért és a fellépőkért!

Gódány Diána főszervező most pedig örömmel számolt be a FEOL-nak: „Megvan az új időpont, ráadásul egyenesen két nappal készülnek augusztus 25-26. között az újvárosi Cirkusztéren."

Lesz szelfipont, tombola, gasztro-sétány, körhinta és persze fellépők dögivel. Mások mellett Zámbó Krisztián és Kis Grófo is színpadra lép, de Bódi Guszti és Margó produkciója sem maradhat el. A részletekkel a jövő hét elején jelentkezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában