Másnak még értékes lehet

2023.08.31. 09:00

Jótékonysági börzére várják a felajánlásokat Abán

Az őszi-téli jótékonysági ruha- és játékbörzére várja a felajánlásokat Aba önkormányzata. Ezúttal gyerek- és felnőttruhákat, valamint gyerekjátékokat gyűjtenek, egészen szeptember 15-ig.

Héjj Vivien

A felajánlott ruhák és játékok jótékony célokat szolgálnak

Fotó: BCS/PN

– Ha önnek van olyan használt őszi-téli, felnőtt- vagy gyerekruhája, gyerekjátéka, amit szívesen odaadna másoknak, kérjük, juttassa el szeptember 15-ig a közösségi házba – olvasható az önkormányzat felhívásában.

Az összegyűlt ruhákat és játékokat kor és nem szerint szétválogatják, majd szeptember 23-án, szombaton 8 és 13 óra között jótékonysági ruha- és játékbörze keretében ingyenesen felajánlják az érdeklődő abai, belsőbárándi és bodakajtori lakosoknak.

A börze után a megmaradt ruhák és játékok a családvédelmi szolgálathoz kerülnek. A felajánlásokat személyesen a közösségi házban lehet leadni keddtől péntekig 8 és 16 óra között, valamint a további részletekről a közösségi ház munkatársai adnak tájékoztatást a 22/430-005-ös telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában