Jótékonyság

2023.08.31. 11:00

Játékok, konyhai és iskolai felszerelések találtak gazdára az előszállási börzén

Ismét karitatív eseménnyel jelentkezett az előszállási lakosok részére a helyi családsegítő- és gyermekjóléti szolgálat a minap. Mint azt megtudtuk, az ilyen eseményekre hatalmas igény mutatkozik.

Kecskés Zoltán

Az iskolatáskák is elkeltek az akció surán.

Forrás: Szolgálat

– Megtartottuk a szokásos negyedéves ruhabörzénket. A akcióban mintegy 40 fő vett részt és sok gyermek. A ruhákon kívül sok játékunk is volt, mely nagyon hamar elfogyott. Azt tapasztaltuk, hogy a játékokra és a konyhai eszközökre hatalmas igény van – mondták a FEOL megkeresésére Varga-Gyenge Ibolya és Lajkó Ernesztina családsegítők.

Forrás: Szolgálat

– Rengeteg adományt kaptunk az elmúlt hónapokban a helyi lakosságtól, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni – folytatták – A mostani ruhabörzénket egy tanszergyűjtési akcióval is igyekeztünk összevonni. Idei évben próbálkoztunk először a tanszer gyűjtéssel. Összesen 6 db iskolatáska érkezett, füzetek, tornazsákok és ceruzák mellett. Ezeket a felajánlásokat igyekeztünk olyan családoknak adni, ahol sok gyermek van és komoly anyagi megterhelést jelent a szeptemberi iskolakezdés. Annyit már elárulhatok, hogy jövőre biztosan folytatni fogjuk ezt a kezdeményezést. Fontos megjegyezni még ,hogy ezeket az ingyenes ruhabörzéket az egész előszállási lakosságának tartjuk, így bárkit szívesen látunk. Köszönjük a sok támogatást és felajánlásokat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában