Jól hangzó program

2023.08.07. 16:30

Aratási ünnep az Akácligetben

A lajoskomáromi gazdák, a hagyományoknak megfelelően megrendezik aratási ünnepségüket, a jól megérdemelt munka jutalmául.

Kecskés Zoltán

A Keleti Sor Rock Band is színpadra lép az aratási ünnepen.

Július az aratás hagyományos hónapja: a jól végzett munkát, a kenyérgabona sikeres betakarítását meg is kell ünnepelni. A szervező pedig nem más, mint az 1992-ben alapított Lajoskomáromi Gazdakör. A több évtizedes múltra visszatekintő társaság szombat estére az Akácligetbe várja az érdeklődőket, akik együtt osztoznának az elvégzett munka örömében.

A 19 órától kezdődő ingyenes programokon a kikapcsolódás és a finom falatok játsszák a főszerepeket. Az ünnepi köszöntőt követően a Boróka Néptáncegyüttes, a Keleti Sor Rock Band lép a színpadra, majd DJ Tóth Jocó játssza a retro-slágereket kifulladásig. A korábbi években a sültek, a kolbászok és a pörköltek jóízű elfogyasztása jelentette a kulináris élvezeteket és ez minden bizonnyal idén sem lesz másként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában