Kirándulás

2023.07.23. 16:50

Nem hittek a szemüknek: papagáj röpült egy fehérvári erkélyre

Valószínűleg sem Dávid, sem pedig a párja nem számított arra a váratlan vendégre, akivel a napokban találkoztak az erkélyükön.

Déri Brenda

Fotó: Lukács Dávid

Ő volt Rico, egy zöld papagáj, akit este 7 óra felé pillantottak meg Dávidék, éppen a korláton üldögélt. Egyből próbálták befogni, mert gondolták, hogy megszökött a gazdájától, de az első próbálkozások, még az étel és ital kínálat ellenére is sikertelen voltak. Időközben Dávid egy székesfehérvári internetes csoportba (Fehérvári vagyok!) közzétett két képet a papagájról, bízva abban, hogy jelentkezik a gazdája vagy valaki ismeri és eljut hozzá az információ, hogy kedvence nála héderel. Szerencsére célt ért a bejegyzés és meglett a madár tulajdonosa, aki nem sokkal később már ment is érte, mindeközben a papagáj is úgy döntött, hogy inkább a lakásban várakozik tovább, így mire a gazdája felért már vihette is a zöld színű kirándulót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában