Először vettek részt a viadalon

2023.07.17. 11:00

Sárosdon szálltak nyeregbe a MaNoKa tanya lovasai

A jubileumi, harmincadik Imre István díjugrató emlékversenyen szálltak harcba a lovasok, köztük a nagykarácsonyiak is.

Kecskés Zoltán

Fridrich-Czinkóczi Katát sógornője, Fridrich Laura  is elkísérte a nagy kalandra.

Fotó: Fridrich-Czinkóczi Kata

Ahogy azt, Fridrich-Czinkóczi Katától, a  MaNoKa tanya megálmodójától megtudtuk, összesen négy versenyzővel képviseltették magukat a rangos viadalon. A remek eredmények pedig nem is maradtak el. Büszkén beszélt a megszerzett helyezésekről a megszerzett tapasztalatokról.

Fotó: Fridrich-Czinkóczi Kata

– Hihetetlen élmény volt számunkra a vasárnap. Jómagam például először vettem részt Fortunával. Szellő lovunk például két remek eredményt is bezsebelhetett, jár neki a répa jutalomfalat. Kislányommal, Majával a hátán a kezdő ügyességi kategóriában dobogót (3.hely), kis lovasommal, Adéllal a nyergében ugyanebben a csoportban egy negyedik helyett szerzett. Laura és Touch Down 50-60 cm díjugratásban egy 3.helynek örülhetett, míg 70-80 cm-es díjugratásban 6. lett. Jómagam Fortuna lovammal a nehéz ügyességi pályát bár hibátlanul teljesítettük csak túlléptük az alapidőt, így a jó tapasztalattal és egy 11. hellyel utazhattunk haza. Szívesen veszünk részt máskor is hasonló viadalokon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában