Jó hangulat a köbön

2023.07.12. 17:00

Napközis tábor összefogással a töbörzsöki általános iskolában

Remek hangulat, napos idő, finom ételek, sok játék jellemezte a tábori napokat, amely egy kivételes összefogásnak az eredménye. Egyebek mellett erről is beszélt a FEOL-nak Domjánné Dodonka Zita, a Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola Szent István Tagiskolájának vezetője.

Kecskés Zoltán

Jó hangulatú tábor a Töbörzsökön.

Fotó: Intézmény

– Május közepén-amikor kiderült, hogy idén sajnos Erzsébet-tábort nem tudunk megvalósítani,- elhatározta tantestületünk, hogy saját erőforrásokat mozgósítva szervez napközis tábort diákjainak június 19-23, valamint 26-30 között, két héten keresztül 8 órától 16 óráig. Így biztosítottunk a dolgozó szülők gyermekei számára program- és élménydús felügyeletet, fejlesztő foglalkozásokat napi kétszeri étkezéssel – kezdte beszámolóját Domjánné Dodonka Zita igazgató, majd a tábor részleteire is kitért:

– A közel 80 táborozónak változatos kézműves-és sportfoglalkozásokban, kirándulásokban volt részük. Gyümölcssalátát és papírsárkányt készítettek, szőttek, lovagoltak, zumbáztak, szabadulószobából jutottak ki.  Táncoltak és rajzoltak zenére - Kokas foglalkozás keretében -, száraz virágokból asztaldíszeket készítettek. Indiánok bőrébe bújtak, vízipisztolyokkal csatáztak és számtalan színes, vidám elfoglaltságban vehettek részt. Az iskola falai a rekkenő hőség ellenére visszhangzottak a kacagástól. Köszönet illeti  a következő szülőket, kollégákat, iskolánk volt diákjait, akik anyagilag és egyéb módon támogatták a tábor megvalósulását:

Csecskedi Ágnes, Erlichné Vörös Zsuzsanna, Erlich Zsuzsanna, Jégvirág Ajándék és virágüzlet - Pálinkásné Tóth Renáta, Kiss- Vince Viktória, Krencz Balázs, Kristóf Vivien, Németh Réka, Suhaj Józsefné, dr. Sükösd Tamás és a Sárbogárd Város Önkormányzata, Szabóné Bódai Tímea, Toldi Zsanett, Varga Gábor országgyűlési képviselő, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ, a Sárbogárdi MGÁI Szent István Tagiskolájának tantestülete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában