Zseniális hangulat

2023.07.15. 20:43

Kettőkor elindulni? Na még mit nem! - Így bulizott pénteken az EFOTT (videók, galériák)

A csütörtöki vihar után, péntek délutánra elvonultak a sötét felhők, és ismét kánikula fogadta a bulizni vágyókat. Már a parkolóban érződött, hogy sokaknak elkezdődött a hétvége, de nem csak ez, hanem a fellépők listája is sok partyarcot vonzott ki az EFOTT harmadik napjára.

Bagotai Zsanett

Fotó: Pál Károly

A retróvonat még egyszer elrobogott a nagyszínpad előtt és megidézte a legnagyobb magyar slágereket a színpadon, amiket a kánikula ellenére is egy emberként énekelt a bulizó tömeg. Este nyolc után pedig ismét elhangzott a kérdés, amelyre idén már 10 éve keresi a választ a Wellhello, hogy vajon hány szerelmet bír még el a rakpart. 

 

Ahogy a naplemente narancssárgára festette a sukorói égboltot, már egy szalmaszálat sem lehetett leejteni a tömegben, ahonnan nem egyszer magasodott ki az a lányokból álló torony, akik a fizika minden törvényét meghazudtolva szemrebbenés nélkül, mosolyogva álldogáltak a fiúk tenyerén, amelyet az előadok is többször kiemeltek koncertjük alatt. 

Fotó: Pál Károly

Az érzelmi hullámvasút már Fluor és Diaz koncertjén elkezdődött, hiszen az olyan slágerek, mint a Barátom vagy az Ölelni szavakkal sok bulizó szemébe csaltak könnyet és gondolkodtatták el. Persze a fiúk nem hagyták, hogy így legyen vége a koncertnek, így csak annyit kérdeztek, hogy Mizu?, majd mindenki újra Partyarccá változott.

Fotó: Pál Károly

Dzsúdló következett, akinek rajongói igazán kitettek magukért. Nem egy tábla emelkedett az égbe, amelyen kedvencünknek szerettek volna üzenni, vagy éppen kérni valamit. Az álma pedig egy rajongónak valóra is vált, aki egy szám erejéig az énekes Spanja lehetett és együtt énekelhették a refrént. A hangulat a tetőfokára hágott, a legismertebb slágernél pedig szó szerint extázisba kerültek mind a rajongók, mind a színpadon lévők.

Komoly alapot kapott a Halott Pénz, de őket sem kell félteni, ha arról van szó, hogy meg kell énekeltetni vagy táncoltatni a sok ezer emberből álló tömeget. A koncerten pedig a jól ismert kérdésre, miszerint: – Ha kérdezik, hogy éltem-e, mit mondjak majd? – mindenki megkapta a magabiztos választ, hogy az EFOTT közönsége bizony él, nem is akárhogyan. Volt valami a levegőben a remek hangulaton kívül is, méghozzá azok a szerencsés lányok, akiket Marsalkó Dávid kérésére a nyakukba kaptak a mellettük álló fiúk. A lábak nem sokáig maradtak a talajon, ugyanis ha valaki nem nyakban ült, akkor bizony ugrált. 

Ölelések, mosolyok, konfetti, szabadság, ebből bizony nem volt hiány az EFOTT pénteki napján. Éljétek át velünk újra a legjobb pillanatokat videóinkon keresztül! 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában