I. Kulcsi Halas Vigadalom

2023.07.17. 15:30

Horgászverseny és halas mustra – hagyományteremtő halprogramok Kulcson

A település új kezdeményezése alkalmat ad a falu közösségeinek arra, hogy közösen töltsenek el minőségi időt, főzzenek és jól érezzék magukat a festői Kulcsi Hajóállomáson.

Héjj Vivien

Fotó: FMH-Archív / EG

Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezik meg július 29-én, szombaton a Kulcsi Hajóállomáson a Kulcsi Halas Vigadalom névre keresztelt egész napos programot.

A rendezvény reggel 8 órakor a 24 órás horgászversennyel kezdődik, majd 10 órától az ünnepélyes megnyitóra várják a helyieket és az érdeklődőket. A programok sora ébresztő gyermektornával, gyermekműsorral és koncertekkel folytatódik.

Napközben halas mustra zajlik majd, melyre olyan 4-6 fős társaságok jelentkezését várják a szervezők, akik szívesen elkészítenék a legfinomabb halas fogást. Fontos: a mustra nem verseny, de a legjobb ételek készítői különdíjat kaphatnak. A főzést érintően semmilyen szabálynak nem kell megfelelni, a lényeg, hogy a helyben elkészített fogás halas legyen. A szükséges alapanyagokról és eszközökről a csapatoknak kell gondoskodniuk. A mustrára július 25-ig várják a nevezéseket a [email protected] címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában