Még a lámák is nagyot néztek!

2023.06.14. 14:30

Virágpompa az előszállási állatkertben

Lassacskán egy éves lesz az Előszállás külterületén található Egzotikus Állatpark. A település egyik ékköve pedig nem csak népszerűségében, hanem már szó szerint is virágzik, amihez az Előszállási Ifjúsági Egyesület tagjai is nagyban hozzájárultak.

Kecskés Zoltán

Az előszállási ügynök bevetésen. Ügyel és fülel - érzi, hogy valami történik.

Forrás: Egzotikus Állatpark Előszállás

Volcsányi József helyi kertész vállalkozó ajánlott fel virágokat az Előszállási Egzotikus Állatpark részére és az ültetéshez a helyi fiatalokat kérte fel segítségül. Kanik Péter, az egyesület elnöke számolt be a részletekről:

Az Előszállási Ifjúsági Egyesület tagjainak fáradt mosolya a munka után.
Fotó: Egyesület

– A színes virágok szebbé és hangulatosabbá varázsolták a helyszínt. Eper Roland, az állatpark egyik tulajdonosa várt bennünket. Az ültetés helye adott volt, de az elhelyezést az egyesület tagjaira bízta. A bejáratnál lévő parkolónál, valamint a benti sétány mentén leltek új otthonukra a nagyrészt bársonyvirágokból álló adománycsokor, mely által színesebbé varázsoltuk a helyszíneket. Tagjaink közül lányok és fiúk is egyaránt élvezték a közösen eltöltött időt, így egy szép délutánt zártunk. Fontosnak tartjuk azt, hogy a civil szervezetekkel, intézményekkel, a falu lakosságával jó kapcsolatot ápoljunk – zárta gondolatait Kanik Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában