Levendulaszedés nyomában

2023.06.13. 16:30

Kattant a gép, villant a vaku – Még a tündérek is fotózkodtak Nagykarácsonyban

Elkezdődött a levendulaszezon: ebben az időszakban sorra hirdetnek vidéki kirándulási lehetőséggel egybekötött gyógynövényszüretet az országban. Jómagam a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert megnyitó hétvégéjén jártam. Mondanom sem kell, a lilába borult táj valamennyi látogatót rabul ejtett.

Kecskés Zoltán

A vendégek boldogan és mosolyogva álltak, akarom mondani ültek a kamera elé. Elindult a játék!

Forrás: Vendég

– Hatalmas élmény volt a hétvége! Nem csak az idelátogatóknak, de nekünk szervezőknek is – ezt már a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert megálmodója, Boni Linda összegezte – Hogy mi a népszerűségének titka? Egyszerű (mosolyog). Azon felül, hogy csodálatosan szép nyugtató gyógyhatású, ráadásul lehet készíteni belőle fagylaltot, süteményeket, szörpöt és limonádét. Az utóbbiból pedig literszámra fogyott a hétvégén! – mondta nagy-nagy örömmel. 

Kergetőzés a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkertben. Boldogság a köbön.
Forrás: Vendég

Hozzátette, a kiváló hangulat még az esőfelhőket is elűzte és készülhettek a csodálatosabbnál csodálatosabb képek. És ahogy lenni szokott – mondja – a fotós játékok is elindult ,,A legszebb megörökített pillanat a Nagykarácsonyi levendulás tündérkertben” címmel. Ebből hoztunk egy válogatást. A szavazás már elindult a közösségi oldalon!

A levendulaszüret egyébként még több héten keresztül folytatódik a „Szedd magad levendula" országos akcióhoz kapcsolódva. És ahogy mindig, a belépő ára csak egy mosoly!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában