Kitették a megtelt táblát Előszálláson

2023.06.13. 12:00

Egy gombostűt sem lehetett leejteni

Kardffy Aisha, Jenes Kitti, Kerényi Miklós Máté, Pesák Ádám adott telt házas műsort vasárnap délután az előszállási művelődési házban. Mint azt Makovics Dávidtól, az egyik szervezőtől megtudtuk, a musical délután túlszárnyalta az elvárásokat.

Kecskés Zoltán

A képen balról jobbra: Pesák Ádám, Jenes Kitti, Makovics Dávid, Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Máté.

Fotó: Makovics Dávid

– Négy kiváló művész fogadta el a meghívásomat, akik egytől egyig a budapesti operettszinház oszlopos tagjai. Olyan sikeres operettek szereplői, mint a Rómeó és Júlia, az Abigél, a Hegedűs a háztetőn, a csárdáskirálynő, István a király – most pedig ezekből a sikeres musicalekből hoztak el egy kis válogatást az előszállási nézőknek – kezdte beszélgetésünket, majd a kiváltott érzelmekről beszélt:

– A közel kétórás előadásnak egyrészről volt olyan része, ahol könny szökött a szemünkbe, de volt olyan is, amikor pedig sokan szinte felugrottak volna a székből és egy jót táncoltak volna. Nagyon kedves aranyos közvetlen jószívű embereket ismertünk meg Kardffy Aisha, Jenes Kitti, Kerényi Miklós Máté és Pesák Ádám személyében. Most egy kis nyári szünet lesz nálunk is, de már ötletelünk azon, hogy mivel durranthatnánk be az őszi szezont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában