Simogatni, fotózkodni is lehetett

2023.06.11. 10:00

A vadon hívó szava a Gárdonyiban

Igazán egyedi élményekben is része lehetett azoknak, akik a hétvégén felkeresték a fehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Házat, ugyanis különleges lakók szállták meg az intézményt.

Kecskés Zoltán

Még a csöppségek is bátran simogatták az állatokat.

Fotó: Kecskés Zoltán

Egy falatnyi Madagascar – azaz a hüllők, emlősök és papagájok kisállat-kiállítását tekinthették meg a családok szombaton délután. Találkozhattak többek között egy mini kenguruval, de testközelből láthattak többféle hüllőt, törpe malacokat és egy óriás nyulat is, aki szintén a kedvencek közé tartozott.

A látogatás élményét pedig tovább fokozta, hogy a merészebbek kígyókat és gekkókat vehettek a kezükbe, sőt még fotózkodhattak is velük, így dokumentálva bátorságukat. Tapasztalataink szerint, főként a szakállasagáma vitte a prímet a gyerekek körében.

A minnesotai törpemalac és a német lepketarka óriás nyúl is a kedvencek közé tartozott.
Fotó: Kecskés Zoltán

Talán mondani sem kell ezek után, hogy nagy érdeklődés övezte az eseményt, a vadon hívó szava többeket megszólított. Szombaton délután 14.00 és 18.00 óra között folyamatosan érkeztek a fehérváriak, sőt voltak olyan is, akik Dél-Fejérből, vagy a Velencei-tó partjáról jöttek a Madagascar című kisállat-kiállításra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában