Kiállítás

2023.05.25. 09:00

Gyógyító gyöngyök érkeznek a Tolnaiba

Az elmúlt hónapok különleges tárlatai után, szó szerint újabb gyöngyszem érkezik a Tolnai u. 30. szám alatti épületbe. Az érdeklődők csodás gyöngyökből készült tárgyakat, ékszereket és mandalákat is megtekinthetnek.

Kecskés Zoltán

Brasnyó Veronika alkotásai érkeznek a Tolnai utcába.

Fotó: Brasnyó Veronika

Brasnyó Veronika 2021-ben kezdett foglalkozni gyöngyfűzéssel. A Gárdonyi Géza Művelődési Házban több hónapon át tartó tanfolyamon sajátította el a gyöngyfűzés technikáját, azóta a családtagokat, barátokat is megajándékozta már az ékszereivel. Emellett pedig a festészet világába is belekóstolt az Alba Harmónia alkotókörben. A mandalák festését Budapesten és Veszprémben tanulta és okleves mandalafestő képesítést szerzett. A kiállítása június 1- 30- ig látható a VMK Tolnai u. Tagkönyvtárban.

Brasnyó Veronika 2021- ben kezdett foglalkozni gyöngyfűzéssel. A Gárdonyi Géza Művelődési Házban több hónapon át tartó tanfolyamon sajátitotta el a gyöngyűzés technikáját, azóta a családtagokat, barátokat is megajándékozta már az ékszereivel. Emellett pedig a festészet világába is belekóstolt az Alba Harmónia alkotókörben. A mandalák festését Budapesten és Veszprémben tanulta és okleves mandalafestő képesítést szerzett. A kiállítása június 1- 30- ig látható a VMK Tolnai u. Tagkönyvtárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában