Kikapcsolódás a köbön

2023.05.01. 14:30

A tűzoltóautó és a hordóvonat volt a kedvenc a kislángi majálison

Noha a délelőtti nagy szél ráijesztett a szervezőkre és a résztvevőkre, végül idén is sikeresen bonyolították le a majálist a településen, ahol minden a gyerekek körül forgott.

Kecskés Zoltán

Színes programokból nem volt hiány a kislángi majálison.

Fotó: KZ

A Kislángi Ifjúságért Egyesület szervezésében és a helyi önkormányzat védnökségével zajló esemény nyugodtan mondhatjuk, hogy beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A kilátogatókkal beszélgetve az az egyöntetű vélemény fogalmazódott meg: „a kikapcsolódás garantált volt, mindenki megtalálhatta a kedvére valót!"

Az április 30-án tartott eseményen igazi programkavalkáddal várták a kicsiket és nagyokat Rózsa-Drexler Nikoletta elnök vezetésével a Kislángi Ifjúságért Egyesület munkatársai. Ahogy az elnök asszonytól megtudtuk, minden flottul zajlott, sok boldog gyerek vette őket körül, ami a céljuk is volt.

A teljesség igénye nélkül volt állatbemutató, gyermekkoncert (Szedtevette zenekar), ugrálóvár, arcfestés, pedálos gokart, táncbemutató a helyi művelődési házban és annak udvarán, sőt a művészpalánták a keramikus mesterségbe is bepillanthattak. A majális egyik nagy kedvence 2023-ban is a hordóvonat volt, amely egész nap telis-tele volt mosolygós lurkókkal, nem beszélve a tűzoltóautóról, amibe szintén beszállhattak a csöppségek. A piros autó sikere nem véletlen, hiszen már közel kilencven évvel ezelőtt is nagy slágerszakmának számított. Tudják, ahogy József Attila közkedvelt versében is olvasható: „Tűzoltó leszel s katona! /  Vadakat terelő juhász!..."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában