Túl az elsőn

2023.05.03. 10:00

A TenDance megtáncoltatta az agárdi fesztivál közönségét (Galériával!)

Radnai Zoltán, sárbogárdi táncművész és tánctanár csapata átesett a tűzkeresztségen a méltán híres Boka Boogie Band együttes oldalán.

Kecskés Zoltán

A Boka Boogie Band és a TenDance először lépett fel együtt

Fotó: Radnai Zoltán

Mint ismert, a mögöttünk hagyott hosszú hétvégén tartották a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivált Agárdon. Az immáron 15. alkalom pedig bizonyára sokáig emlékezetes marad valamennyi résztvevő számára, különösen Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola diákjaiból álló társaság számára,  ugyanis a Boka Boogie Band és a TenDance első közös együttműködésének is ez a fesztivál volt az első állomása. Május 1-jén 16 órakor léptek a színpadra Dél-Fejér büszkeségei, ahol már jelentős létszámú vendég várta már a produkciót. Az esemény izgalmairól ki más, mint a mester, Radnai Zoltán mesélt.

– A szép napsütéses időben a táncos lányok izgatottan készültek a koncertre. Bokányi Zsolt az együttes vezetőjével egy gyors végső megbeszélést követően elkezdődött a műsor. Azt kell hogy mondjam, a lányok izgatottan, de teljesen profin hozták a plusz táncos kíséretet a koncerten, amig Bokányi Zsolték (Boka) vitték a fő hangulatot. A rock and roll, swing, blues zenékből álló nagy slágerek alatt a tanítványaim háttértáncosként ropták a betanult koreográfiát. A tutti frutti című dal alatt pedig az összes lány a színpadon táncolt egy gyors twistettett. A csúcspont az volt, amikor a lányok segítségével a Boka a közönség tagjait is megtáncoltatta. Az egy órás esemény alatt kicsit elfáradva, de vidáman jöttek le a színpadról a lányok, de alig várják már a következő fellépést, ami május 27-én Sárbogárdon lesz a Boka Boogie Banddel – nyilatkozta büszkén a feol.hu-nak Radnai Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában