Függőség

2023.04.24. 10:15

Zacher Gábor toxikológus érkezik Előszállásra

Az április 26-án, 18 órától kezdődő előadás középpontjában a függőségek, azok okai és kialakulásuk áll majd – tudtuk meg Makovics Dávid szervezőtől.

Kecskés Zoltán

Az ország számos pontján megfordul és tart előadást a mindennapi függőségekről.

Fotó: Penovác Károly / VMN

Mint mondta, az ország legismertebb orvosa kendőzetlenül, őszintén és nyíltan fogalmazza meg véleményét a magyarországi alkoholizmus és kábítószer függőségekről, illetve érdekes elemzéssel szolgál majd arról, hogy mi magunk mit tehetünk ezek, illetve az egyéb függőségek ellen, ami a jövőre nézve is fontos szereppel bírnak.

– Előadásai mindig érdekesek és figyelemfelkeltők. Nem véletlenül hívtuk meg ide Előszállásra. Olyan hétköznapi problémákra is felhívja a figyelmet, amire nem is gondolnánk. Az emberek a függőséget elsősorban az alkohollal, kábítószerrel, cigarettával vagy a szerencsejátékkal azonosítják, de léteznek más dolgok is, amiktől nehezen, vagy nem tudunk elszakadni. Reményeim szerint, ezek is bemutatásra kerülnek. Várunk mindenkit szeretettel, további információk a részvételről nálam kaphatók! – tette hozzá Makovics Dávid.

A méltán híres szakember néhány hónappal ezelőtt megfordult már vármegyénkben, akkor az agárdi Csuka csarnokban tartott előadást. Mindennapjaiból hozott személyes történeteivel és sajátos stílusával tette a fentebb is említett témákat, problémákat valahogyan emészthetővé és humorossá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában