Szórakozás

2023.04.20. 16:00

Mosolygós, csillogó gyermekszempárok Alapon és Sáregresen

Gyerekzsivaj a játszótéren, biciklizés a településen: megérkezett a tavasz Sáregresre is – számolt be a feol.hu-nak a faluvezető, Albertné Tiringer Mária. Hozzátette, az elmúlt időszakban minden az ovisokról szól.

Kecskés Zoltán

Bábjáték a sáregresi óvodában.

Fotó: Önkormányzat

– Picike hír, de nekünk annál fontosabb, hogy az eltelt napokban többször is mosolyt tudtunk csalni a gyerekek arcára. A tavaszias időn felül  sikerült megörvendeztetni a helyi ovisokat bábjátékkal, majd a minap (szerdán) az alapi óvoda vendégei voltak egy különleges előadásra. A Léghajó Meseszínház közreműködésével a mesék világában szórakozhattak a kicsik, akik közül többen már az őszi iskolakezdésre készülnek. Köszönjük szépen a meghívást a székhely intézményünknek – mondta a polgármester.

A Léghajó MeseSzínház előadása Alapon.
Forrás: Önkormányzat

Korábban is volt már hasonló esemény az alapi intézményben, ahol a Léghajó Meseszínház évek óta visszajáró vendégnek számít. gyermekcentrikusak, bájosak; értenek a kicsik nyelvén, ami a szerdai eseményen is megmutatkozott. Ezúttal a Föld Világnapja alkalmából érkeztek Alapra. 

Mosolygós, önfeledt szórakozás az alapi óvodában.
Forrás: Önkormányzat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában