Egész napos szórakozás

2023.04.17. 14:30

Ereszd el a hajam mulatság Igaron

Folytatják Igaron a tavaly megkezdett hagyományt. A cél egyértelmű: szeretnék összefogni a különböző falurészeken élőket.

Kecskés Zoltán

Színes program várja a legkisebbeket is.

Fotó: Kecskés Zoltán

Hadi Évától, a település alpolgármesterétől megtudtuk, hogy a tavaly megkezdett hagyományt kívánják folytatni. A Retro Majális névre keresztelt rendezvényükön igazi programkavalkád várható, ahol a falu apraja-nagyja megtalálhatja a kedvére valót. Az ápirlis 30-án, a közösségi térként funkcionáló faluház udvarán bőven akad majd látnivaló:

– A délutáni (17 óra) nagy atrakció, a májusfa állítása előtt, közben és után is a fellépők műsorától lesz hangos az udvar. Érkezik hozzánk a Napraforgó Néptánc Csoport (13 óra), Szabó Ricsi énekes (14 óra), de a sárbogárdi fúvószenekar (15 óra) is megcsillogtatja muzikális képességét. A rendezvény igazi mulatságnak igérkezik, amiről Fischl László (18 óra) és majd a 21 órától kezdődő retro discó gondoskodik. Kísérő programokból sem lesz hiány: ugrálóvár, csillámtetkó, népi játékok, papírsárkány készítés, retro kvíz, na meg az elmaradhatatlan finomságok, lángos és virsli is várja a kilátogatókat.  
 

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában