Locsolkodók helyett természetjárás

2023.03.04. 11:00

Húsvéti teljesítménytúrát szerveznek a Bakonyban

A Gaja-völgy Egyesület idén hatodik alkalommal szervezi meg a hagyományos húsvéti tavaszköszöntő teljesítménytúráját, a Bakonyi Nyuszitúrát.

Hajdú Marianna

Forrás: Pixabay

A túra kiinduló pontja Csór település, ahol a parkolást követően, a locsolók helyett a friss levegőre vágyók, itt veselkedhetnek neki a Palotai Bakony sokak számára ismeretlen útvonalainak.

A szervezők szerint, a rendezvény remek lehetőséget biztosít egy igazi családi, baráti, sportos hétvégére. A túrán profik és amatőrök egyaránt indulhatnak akár futva is. Idén nagyobb, 45 km-es távot is indítanak, amely 13K és a 33K távokból áll.

A kisebb csoportok mellett iskolás és céges csapatok is bátran jelentkezhetnek. Még csapatépítő tréning természetközeli formája is lehet az alkalom, a nagyobb táv igazi kihívás, amíg a rövid táv a családosok számára lehet tökéletes választás.

Április 8-án indul a túra a csóri Petőfi Sándor Művelődési Ház elől, a rajtok távtól függően 6:00-kor és 12:00-kor indulnak. Mivel 500 főben maximálták a résztvevők számát, nevezéshez kötött a program. A rendezvényre online előnevezést 2022. április 05-én 24 óráig lehet a Gaja-völgy Egyesület e-mail címén: [email protected]. További információkat az egyesület honlapján találhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában