Frissen Fejérből

2023.02.17. 07:34

Utolsó pillanatok: ingyenes szülésfelkészítő indul

Február 20-án indul a következő ingyenes, de már csak korlátozottan elérhető szülésfelkészítő tanfolyam a Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció: Pixabay

A székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda szervezésében ismét lesz szülésre felkészítő tanfolyam, melynek helyszínét a Gárdonyi Géza Művelődési Ház a helyszínt biztosítja – árulta el a feol.hu-nak Szilvási-Grund Helga, a művelődési ház igazgatónője. Hozzátette: a tanfolyamok hat alkalmasak és hétfői napokon tartja őket Hegedűs Judit védőnő, 16 és 18 óra között. A következő turnus első alkalma február 20-án kezdődik és március 27-ig tart.

- A jelentkezés feltétele a betöltött 20. várandóssági hét, illetve elsősorban azokat várják, akiknek a szülés várható ideje nem a tanfolyam időszakára esik, vagyis az összes alkalmon részt tudnak venni – emelte ki az igazgatónő. A tanfolyam ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A +36-70-455-9930-as telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen lehet leadni a jelentkezést. A férőhelyek azonban m ár korlátozottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában