Nem csak a kalóriát égetik

2023.01.14. 10:00

Nemes célért mozognak a sárbogárdi zumbások

Egy rendkívüli eseményhez csatlakoztak a sárbogárdi zumbások – osztotta meg lapunkkal Tinódyné Liszi Helga oktató. A január 21-én rendezendő fővárosi esemény teljes bevétele a Heim Pál Gyermekkorház Neurológiai alapítványát segítik.

Kecskés Zoltán

Tinódyné Liszi Helga oktató és a zumbások egy része.

Forrás: Interjúalany

Ahogy azt már megszokhattuk a sárbogárdi zumba-csapattól, nem csak a  tánc és a fitnesz népszerűsítését tűzték ki a zászlajukra, de alkalomattán ott segítenek, ahol tudnak. Január 21-én a budapesti Csili Művelődési Központban a kalóriák égetése mellett egy nemes cél mögé is beálltak, ugyanis a rendezvény bevételéből a Heim Pál Gyermekkorház Neurológiai alapítványát támogatják sok más fitnesz társasággal egyetemben. Sänger Nagy Viktória által életrehívott esemény egész napos programot kínál a különleges mozgásformák kedvelőinek.

– Mindig hatalmas öröm másokkal együtt mozogni, de ha mindezt egy még magasabb célért tesszük, akkor az még inkább megédesíti ezt az érzést. Segíteni másokon jó érzés és örömöt okoz. Büszke vagyok rá, hogy ebben az évben is ott lehetünk január 21-én és a gyerekeket segíthetjük a bevételből – nyilatkozta lapunknak Tinódyné Liszi Helga oktató.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában