Belopni magukat a szívekbe

2023.01.03. 10:00

Kanik Péter: Sikeres évzáró és évnyitó egyben

Az hogy páratlan közösség az előszállási, azt a helyi fiatalokból álló egyesület is bizonyítja. A faluban 2022-ben is aktív élet zajlott, így az év utolsó napján sem maradhatott el az ünneplés.

Kecskés Zoltán

Forrás: Egyesület

Az Előszállási Ifjúsági Egyesület elnöke, Kanik Péter elmesélte, hogy mint minden évben, a szilveszter baráti körben telt, közel harmincan jöttek össze és búcsúztatták el a 2022-es évet.

– Még a buli előtt megtartottuk az egyesülettel az évzáró vacsoránkat, értékeltük a 2022-es év rendezvényeit, amit mindenki egyhangúlag jónak látott. A 2023-as évben már most sikeresek vagyunk, hiszen 16 fővel kezdjük meg munkákat. Terveink között szerepel az Ifjúsági nap megszervezése, emellett hagyományosan megtartjuk a húsvéti tojásfa díszítést, szemétszedést, bálokban való segítségnyújtás,  csapatépítő programjainkat és adventi forgatag rendezvényünket is. Ami pedig a szilvesztert illeti: a rendezvényünk egészen hajnalig tartott, mint mindig szokás szerint kiváló hangulat jellemezte. Éjfélkor kocintottunk pezsgővel, fellőttük a tűzijátékot, és elénekeltük a himnuszt – mondta az elnök, aki hozzátette, szeretnék mielőbb belopni magukat a falubeliek szívébe, hogy a rendezvényeken minél nagyobb számban jelenjenek meg az itt élők, hiszen őértük dolgoznak.

Forrás: Előszállás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában