PR-cikk

2022.11.21. 10:29

Praktikus ruhatárolás otthon

Ha te is szereted rendezetten és igényesen tárolni ruháidat, az bizony néha nagy kihívás tud lenni. Ennek oka lehet a lustaság, a kis méretű lakás, vagy a nem megfelelően kiválasztott bútorok.

Forrás: iced.espresso / Shutterstock.com

Amennyiben te is hasonló problémákkal szembesülsz nap mint nap, jó ötlet lehet a bútorválasztáson elgondolkodnod. Az alábbi tippekkel és trükkökkel azonban számodra sem lesz lehetetlen a praktikus ruhatárolás otthon. Nézzük meg együtt, hogy mikre érdemes odafigyelned.

Cipők tárolása

A nők számára a legnagyobb kihívást a 20-30, vagy akár több pár cipő tárolása lehet. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen módon tudod elrendezni őket. Érdemes a lehető legpraktikusabb megoldást választani a cipősszekrény esetében. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy sok fiókos vagy tároló rekeszes megoldás lesz a legjobb választás. Egy jól kiválasztott cipősszekrényben ugyanis akár az összes cipődet kényelmesen el tudod majd helyezni. Így minden egy helyen megtalálható lesz és a rendetlenséget is elkerülheted.

Kabátok és táskák tárolása

A másik nagy kihívás a kiegészítők tárolása, azaz a kabátok, mellények és táskák elhelyezése. Ez főleg azért problémás, mert – a cipőkhöz hasonlóan – a nők többsége szereti naponta váltogatni a hordott darabokat. Emiatt akár 6-8 kabát és táska is lehet szanaszét a lakásban. Ezt elkerülendő érdemes a fali akasztók között szétnézned. A legjobb választás egy olyan fali akasztó, amelyen nem csak a kabátok tárolásának vannak akasztók, hanem fiókokkal is ellátott, ahol a táskákat tárolhatod majd. Szerencsére a gyártók számos fiókkal ellátott akasztókat gyártanak, tehát te is biztosan megtalálod a tökéletes darabot.

Ezen bútorok megfelelő kiválasztásával előszobád rendezett és igényes lesz, a reggeli készülődés pedig zökkenőmentessé válik. Amennyiben tökéletes összhatást szeretnél, fali akasztód mellé már csak egy tükör hiányzik, amelyet szintén könnyedén beszerezhetsz és felszerelhetsz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában