Látványos

2022.07.27. 09:50

Lángoló tűzgömb hasított át az égen, Fejérben is többen látták (videó)

Különleges égi jelenségre figyelhetett fel az, aki kedd este az ég felé nézett.

feol.hu

Forrás: Vmeteo.hu

Első pillantásra sokan hullócsillagnak vagy meteorhullásnak vélték azt a látványos tűzgömböt, mely kedd este negyed 10 környékén vonult át az égbolton. A jelenség másnapra felrobbantotta az internetet, a legnagyobb közösségi portálon folyamatosan jelennek meg az erről szóló bejegyzések, melyek között természetesen a tudományos magyarázatok mellett számos humoros teória is létrejött, elég csak arra a felhasználóra gondolni, aki szimplán egy eltökélt Bruce Willis-animációval utalt Michael Bay 1998-es katasztrófafilmjére, az Armageddonra, ahol a színész társaival egy hatalmas, Földet fenyegető meteortól mentette meg a világot.

Itt persze erről szó sincs, a veszprémi Vmeteo kamerájának segítségével pedig most bárki átélheti a jelenséget, melyet Fejér megyében többek között Csákváron, Fehérvárcsurgón, Kislángon, Lovasberényben, Nagylókon, Seregélyesen, Szabadegyházán, Székesfehérváron is láttak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában