Gyönyörű kor

2022.05.30. 20:00

90. születésnapján köszöntötték a csalai Lákics Józsefné Marika nénit

Baráth Eszter

Forrás: Fehér Gábor / FMH

90. születésnapján köszöntötte a csalai Lákics Józsefné Marika nénit a család mellett Östör Annamária, a városrész önkormányzati képviselője is.

Gyermekek, unokák és dédunokák gyűltek össze Lákics Józsefné hangulatosan feldíszített kertjében, hogy Marika nénit a 90. születésnapján köszöntsék. A szép kort jelző lufik mellett Östör Annamária a város önkormányzatának ajándéka mellett Orbán Viktor miniszterelnök jókívánságait is átadta az ünnepeltnek.

Sok minden történt ez alatt a 90 év alatt
Forrás: Fehér Gábor / FMH

Marika néni úgy fogalmazott, sok minden történt ezalatt a 90 év alatt, de mint mondta, élete legmeghatározóbb és legboldogabb élménye két fia születése volt. Csalán nevelkedett, ott járt iskolába, a városrészben töltötte fiatal éveit, majd nevelte gyermekei, később pedig, sok-sok évnyi munka után ott tölti nyugdíjas éveit is. Marika néni a mai napig olvas, süt, főz és boldogan várja népes családjának tagjait, akik rendszeresen látogatják, sőt, ahogy az ünnepelt fogalmazott, valaki mindig megy hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában