Frissen Fejérből

2022.04.07. 15:00

Virágos Székesfehérvár - Hamarosan indul az időpontfoglalás

Tavaly ősszel közel tízezer pályázat érkezett növényekre és komposztkeretekre a Virágos Székesfehérvár program keretén belül.

szekesfehervar.hu

Forrás: FMH-Archív (FG)

Május közepéig így, mintegy kétszázezer tő növényt oszt ki a Városgondnokság a pályázók között. A növények és a komposztkeretek átvételéhez időpontot kell foglalni, melyről minden pályázó a megadott e-mail címén kap értesítést. 

Április 21-én, csütörtökön osztja ki a Városgondnokság azokat a komposztládákat. A hosszabb sorban állás elkerülése miatt idén is időpontfoglalásra felhívó levelet küldenek ki április 12-én majd április 13. és 19. között lehet időpontokat foglalni az átvételre.

A növénycsomagokat május 2. és május 19. között, három héten keresztül vehetik majd át a pályázók. Az időpontfoglaló levelek folyamatosan, ütemezetten mennek majd ki a számukra. A növénycsomagokért lehetőség szerint autóval érkezzenek. A Városgondnokság kéri, hogy tartsák majd be az előzetesen lefoglalt időpontot és pontosan érkezzenek!

Ebben az évben is az iparcikk piac melletti parkolóban lehet majd érkezni a komposztkeretekért és a növényeket is, ezért 2022. április 20. és május 20. között a parkoló egy részét lezárják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában