Frissen Fejérből

2022.02.01. 15:30

Tündérszépek 2022 - A reflektorfényt ezúttal Tenke Dorina élvezte ki (videó)

Ismét elindult a Tündérszépek verseny, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük. Habár a portfóliófotózások már javában zajlanak, még nem késő jelentkezni!

Bagotai Zsanett

Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

Negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre március 22-ig várjuk a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. A Tündérszépek versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám akinek még nem volt lehetősége hivatásos fotós kamerája előtt állni, annak sem kell aggódnia, a jelentkezőknek ingyen biztosítjuk egy profi fotósorozat elkészítését. A képeken hétköznapi ruhában, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket a leendő királynők. 

 

Január utolsó napján Tenke Dorina állt a kameránk elé. Hamar bebizonyosodott, hogy nem ez az első alkalom, amikor a vakuk kereszttüzében kell bizonyítania a 21 éves szabadbattyáni lánynak. Jelenleg egy cukrászüzemben készíti a finomabbnál finomabb sütiket, de akkor érzi igazán jól magát, ha egy fotóssal áll szemben. 

 

- Nagyon élvezem az ilyen fajta fotózásokat, hiszen rengeteg önbizalmat kaphat az ember, ha egy igényes képet lát viszont. Azt hiszem, nőként nem kell elmagyarázni, milyen fontos a visszacsatolás.  

A közösségi médiát pörgetve lapozgatott, amikor megpillantotta a Tündérszépek plakátját, és nem habozott sokat, hamar jelentkezett.  Szeretne az országos döntőig eljutni - de, amint mondja - nem lesz könnyű dolga, hiszen mindig figyelemmel kíséri a versenyt, és tisztában van a mezőny erősségével.  A legfontosabb azonban, hogy jól érezze magát, és pozitív tapasztalatokkal gazdagodjon, ahogy tette ezt szerkesztőségünkben is a fotózás alkalmával. 

 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

Ha kedvet kaptál, és te is részt vennél egy életre szóló élményben még nincs késő jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában