Hajdani találkozás

2022.02.11. 09:00

Játékra invitálja a párokat a Széna Egyesület a Családokért

Tizenötödik alkalommal rendezik meg hazánkban A házasság hete rendezvénysorozatot február 13. és 20. között.

V. Varga József

Enjoying every minute together. Beautiful young loving couple sitting together on the couch while woman embracing her boyfriend and smiling

Fotó: ALEX SEREBRYAKOV

A fehérvári egyesület játékán résztvevő lehet bárki, aki A házasság hetében randevúra hívja társát. Az alkalom teljesítéséről egy fotót és néhány mondatos élménybeszámolót kell küldeni a [email protected] címre, kiegészítve azzal, hogy hány éve élnek kapcsolatban a párok. Az egyesület értékes nyereményeket sorsol ki. A játékban a február 12-én, szombaton 24 óráig beérkező jelentkezések vesznek részt, az eredményhirdetést a következő héten tartják. Angliából csaknem két évtizede indult el a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára négy kontinens huszonegy országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével. A házasság hete szervezőbizottsága által koordinált központi programok fővédnöke 2013 óta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége. A Széna Egyesület játékával szeretné felhívni a figyelmet a kettesben töltött minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. A játék célja emellett szolgálni a párokat, akik a felhívás hatására kedvet kapnak, hogy megismételjék hajdani találkozásaikat, és szándékukban áll ezzel is erősíteni kapcsolatukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában