Frissen Fejérből

2021.04.21. 17:00

Színt visznek a fehérvári „betondzsungelbe” a házak között megbújó kiskertek

Székesfehérvár gyönyörű város, rengeteg látnivalóval és a turisták által is igencsak közkedvelt. Nem mehetünk el azonban az mellett, hogy rengeteg lakótelep van és folyamatosan újabb és újabb paneltömbök magasodnak ki a földből.

Bagotai Zsanett

A szorgos kezek munkájának köszönhetően azonban ezek a lakótelepek nem szokványosak, hiszen lépten-nyomon „belebotlunk” egy szebbnél-szebb kiskertbe, amely színesebbé teszi a napunkat, és természetesen az adott utcát is.

Útra keltünk tehát, hogy egy átlagos séta során a belváros közelében milyen alkotásokra bukkanunk. Nem túlzás azt mondani, hogy percenként elő kellett kapni a kamerát és megörökíteni a látványt, a Szedreskerti lakónegyed és a Palotaváros csak úgy pompázott a különböző színeket rejtő szirmok birodalmában. Öröm volt nézni, ahogy gondosan ápolgatják kiskertjeiket az emberek a napsütéses délelőttön.

Gyönyörködjenek hát velünk Önök is! Ha pedig van a környékén a képeken látható kiskertekhez hasonló, netán a sajátját osztaná meg velünk, küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre és megosztjuk olvasóinkkal!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában